U bevindt zich hier: Home > Scholing en activiteiten > Activiteiten in de vrije tijd

Activiteiten in de vrije tijd

"Intact Herstel en Zelfhulp is meer dan de groepsavond alleen" zeggen we altijd. Dat resulteert naast de seminars en bijeenkomsten die we organiseren ook nog in een aantal andere activiteiten die we ontplooien. Vaak zijn dat activiteiten die de groepen op lokaal niveau organiseren, zoals de gezamenlijke etentjes, de wandelingen, de culturele activiteiten en de sportactiviteiten. Soms zijn het echter ook activiteiten die centraal gecoördineerd worden.  

Groep Enschede/Hengelo:
Loopgroep: samen met een aantal mensen met of zonder verslaving is er een running groep gestart in Enschede. Als jou dit leuk lijkt dan ben je welkom elke dinsdag en donderdag van 18.30 uur tot 19.30 uur in het Volkspark te Enschede. Start vanaf: Restaurant "De 4 jaargetijden"

Tijd: 18.30 uur. Contactpersoon: Marian Brederode tel: 0657 992 274

Intactiviteiten Enschede:
Aan de Ripperdastraat 8 worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door en voor lotgenoten.
Klik hier voor de activiteiten en meer informatie. 

Intactiviteiten Zutphen:
Bij de inloop van de Houtwal in Zutphen willen we iedere woensdagavond een activiteit organiseren voor mensen in herstel. Voor de komende maanden staat het programma al vast en kun je je opgeven. De Hout cuisine kost  €2,50 de andere activiteiten zijn kosteloos. Klik hier voor een overzicht van de activiteiten in februari en maart/  april.  

Intactiviteiten Apeldoorn:
Klik hier voor de activiteiten in februari en maart/april en meer informatie. 

Stichting Levenskunst/ Theater Atelier Apeldoorn:
(De activiteiten van Theateratelier Apeldoorn zijn sinds kort ondergebracht in een nieuwe stichting "Levenskunst") Voor meer informatie neem je contact op met: levenskunst.apeldoorn@gmail.com