U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Intact familiedag 2017
terug

Intact familiedag 2017

18 september 2017

Zaterdag 9 september was het zover. Na veel voorbereiden door de groepen Enschede, Hengelo en Almelo, twijfels over het te verwachten weer (regen, droog, zonneschijn?) kon de familiedag beginnen.
Omdat er regen was voorspeld was besloten om de activiteiten binnen te plannen.
Vanaf twee uur stonden koffie en taart in de sfeervolle zaal klaar om de gasten te ontvangen.

De belangstelling was overweldigend! Uit Enschede, Hengelo, Almelo, Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Hardenberg  - en zelfs vijf mensen uit Osnabrück (Kreuzbund) - druppelden de mensen binnen, zodat de groep uiteindelijk bestond uit ruim zestig personen!

Na de koffie was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal Hollandse spellen, waar dan ook grif gebruik van werd gemaakt. Zo was er: sjoelen, blik werpen, 4 op een rij, blind tekenen, balanceer spel en een curlingbaan.
Ook aan de kinderen was gedacht: schminken, verven, knutselen etc.

Om half vijf werd de barbecue aangestoken en kon worden begonnen met het nuttigen van zelfgemaakte salades, sauzen, kruidenboter en natuurlijk heerlijk geroosterd vlees! Voor elk wat wils.

Al met al was het een zeer geslaagde dag met (verrassend) goed weer.
Iedereen bedankt voor de enthousiaste aanwezigheid en in het bijzonder dank aan de hulp en organisatie van mensen uit bovengenoemde groepen. Zonder jullie mega hulp was deze dag niet mogelijk geweest!

Rob Smaal

Bekijk hier de foto's voor een sfeerimpressie

Deel dit bericht: