U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Hart op de goede plek!
terug

Hart op de goede plek!

Nieuws

28 december 2017

Vanuit het IBW heeft een cliënt (Michel) meegeholpen bij het verzamelen van geld voor Serious Request. De kou trotserend, van deur tot deur en mens tot mens in de stad !!

Hij, enkele medebewoners, vrienden en kennissen hebben de hele week in Apeldoorn gecollecteerd in Apeldoorn voor Serious Request. Dit jaar stond Serious Request in het teken van de stille ramp dat mensen elkaar door oorlog kwijt zijn geraakt. Vele gezinnen zijn op deze manier verscheurd en kinderen leven in kampen zonder hun ouders. Zelfs zonder informatie of deze nog wel in leven zijn. 

Het Rode Kruis zet zich in om deze mensen in (voormalige) conflictgebieden weer samen te brengen. Michel en zijn vrienden hebben zich een week lang ingezet om een bedrag van € 6379,- op te halen.Hiervoor kunnen dus weer veel gezinnen herenigd worden en laat deze geweldige actie maar weer eens zien dat ook cliënten vanuit de forensische zorg hun hart op de goede plaats hebben!!

 Respect voor jullie en het mooie bedrag dat jullie hebben opgehaald !! Ik ( Rick) ben op de zaterdag even gaan kijken om te zien hoe het ging maar kwam er al snel achter dat jullie doorzetters zijn. De kou, de drukte en de uren die jullie hebben gedraaid zullen een wissel hebben getrokken. Maar jullie hebben de eindstreep gehaald.

https://www.npo3fm.nl/seriousrequest/nieuws/384265-3fm-serious-request-2017-in-60-waanzinnige-foto-s

Deel dit bericht: