U bevindt zich hier: Home > Nieuws > NIEUW // Wekelijks digitaal inloop spreekuur voor naasten van iemand met een verslaving
terug

NIEUW // Wekelijks digitaal inloop spreekuur voor naasten van iemand met een verslaving

Nieuws

12 mei 2020

Elke maandagmiddag van 13.00 uur tot 14.00 uur digitaal inloop spreekuur voor naasten van iemand met een verslaving

Onder naasten van verslaafden wordt verstaan, ouders, partners en andere familieleden maar ook buren, collega's of werkgevers; dus iedereen rondom iemand met een verslaving en zich zorgen maken!

Deze online inloop is voor een ieder die een luisterend oor nodig heeft, een bemoedigend woord kan gebruiken en/of informatie wil verkrijgen over het herstelondersteunende aanbod van Intact herstel en zelfhulp.

Sylvie Spoelstra zal als familie-ervaringsdeskundige (FED) de rol van gastvrouw tijdens deze inloop vervullen. Zij weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om te gaan met een naaste met verslavingsproblematiek, een van haar dochters was verslaafd aan drugs. Ze heeft de diepe dalen doorleefd maar wil vooral ook een verhaal van hoop uitdragen, er is een weg terug mogelijk....een weg naar herstel, dit voor zowel verslaafden maar ook zeker voor hun naasten. Deze kennis over hoe te herstellen en hoe zelfhulp hierbij kan helpen wil zij graag delen met mensen die daar behoefte aan hebben.

Via de volgende link kan worden deelgenomen aan deze digitale inloop: https://8x8.vc/intact/naasten                                                                                         

Hierbij is ook een wachtwoord nodig, dit wachtwoord kan opgevraagd worden bij:                    

Sylvie Spoelstra/ Familie-ervaringsdeskundige (FED)  06-10 92 82 05

Deel dit bericht: