U bevindt zich hier: Home > Scholing/Cursus > Seminars > Weekendseminar Wie ben je?

Weekendseminar Wie ben je?

Vrijdag 21 t/m zondag 23 februari 2020

Locatie: Beusink recreatie in Lievelde www.beusink.nl

- voor maximaal 12 personen -

Dit weekend gaan we samen op zoek naar jou! Je leert wat het verschil is tussen je aangeleerde zelfbeeld en je WARE zelf.

Ook leer je hoe patronen zijn ontstaan en hoe je deze kunt doorbreken. Het weekend heeft een afwisselend programma waarin de theorie wordt afgewisseld door praktische opdrachten en er is voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Bewustwording, mindfulness en het uitgaan van je eigen kracht komen dit weekend uitgebreid aan bod. Na dit weekend heb je kennis en vaardigheden om jouw leven op een andere manier te bekijken en in te vullen. Wil jij ook weer tevreden en vol vertrouwen in het leven staan?

Geef je dan op voor dit seminar!

Over Marlies
"Ik ben Marlies Deijk een geboren Twentenaar en ben op jonge leeftijd mijn hart verloren aan de zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Naast het werken in de zorg ben ik mijn hele leven op zoek geweest naar de zin van mijn bestaan. Tot mijn 31ste heb ik een turbulent leven geleid totdat ik tot inzicht kwam dat ik mijn aangeleerde manier van leven niet langer voort kon zetten. Na een heftige tijd van therapieën en herstellen van verslavingen ben ik gestart met de opleiding tot coach. Tijdens deze opleiding ben ik tot een ontwikkeling gekomen die mij heel veel rust, vrede en tevredenheid heeft gebracht. Een ontwikkeling die ik iedereen gun!

In 2019 ben ik gestart met mijn eigen coachpraktijk om ook andere mensen tot ontwikkeling te laten komen. Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe aangeleerde patronen van invloed zijn op je dagelijks functioneren. Ook weet ik hoe jij deze kunt doorbreken en eindelijk keuzes kunt gaan maken die voor jezelf belangrijk zijn."

Kosten
De kosten voor de deelname aan weekendseminars zijn € 20,00 per deelnemer, als hij of zij deelneemt aan Intact Herstel en Zelfhulp.
Voor deelnemers die niet deelnemen aan Intact zelfhulp zijn de kosten € 100,00. Voor deelnemers uit andere zelfhulporganisaties zijn de kosten € 80,00

Weekendseminars gaan alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen van acht deelnemers. Dit is uiterlijk 1 week voor aanvang bekend.

De reiskosten, evenals de kosten voor frisdranken en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Om deelnemers in de gelegenheid te stellen carpoolafspraken te maken kan via het e-mail adres van Intact (info@intactzelfhulp.nl) een week voor aanvang een deelnemerslijst met telefoonnummers worden opgevraagd.

Ontspanning
Tijdens elk seminar is ruimte voor ontspanning, vaak in de vorm van een activiteit. In overleg met de deelnemers wordt hierin een keuze gemaakt en wanneer de activiteit buiten de locatie plaats vindt moet je rekenen op een eigen bijdrage van zo`n € 5,00 p/p.  

Aanmelden
Aanmelden kan tot 7 dagen voor aanvang van een seminar. Je kunt dit doen via dit aanmeldformulier.

Je krijgt na aanmelding een bevestiging van ontvangst.

Er wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Bij een overschrijving van het aantal deelnemers krijgen deelnemers aan Intact herstel en zelfhulp voorrang.

Het seminar staat onder leiding van Daphne Doorn (ervaringsdeskundigen Tactus/Intact) en Marlies Deijk.