U bevindt zich hier: Home > Voorwaarden weekendseminar 2018

Voorwaarden weekendseminar 2018

De weekendseminars van Intact Herstel en Zelfhulp worden in 2018 georganiseerd bij Beusink recreatie Lievelde. Het verblijf is gebaseerd op volpension.
Start vrijdag 18.00 uur tot zondagmiddag 15.00 uur. 

Kosten
Kosten voor de deelname aan weekendseminars bedragen € 20,= per persoon, indien hij of zij deelneemt aan het aanbod vanuit Intact Herstel en Zelfhulp. Voor deelnemers uit andere zelfhulporganisaties bedragen de kosten € 80,= per persoon.
Eten en drinken ( koffie/ thee) zijn hierbij inbegrepen. Er is voor elke deelnemer een linnengoedpakket aanwezig ( 1 kussen, donsbed, laken,overtrek donsbed,kussensloop en 1 handdoek) 

De reiskosten, evenals de kosten voor frisdranken en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening. Om deelnemers in de gelegenheid te stellen carpoolafspraken te maken kan via het e-mailadres van Intact Herstel en Zelfhulp (info@intactzelfhulp.nL) een week voor aanvang een deelnemerslijst met telefoonnummers worden opgevraagd.

Weekendseminars gaan alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen van acht deelnemers. Dit is uiterlijk vier weken voor aanvang bekend.

Ontspanning
Tijdens elk seminar is ruimte voor ontspanning, soms in de vorm van een activiteit, bijvoorbeeld een museumbezoek, een bos- of strand wandeling of een bowlingavond. De deelname hieraan is vrijwillig en voor eigen rekening. Houd gemiddeld rekening met een uitgave van tussen de € 10,= en € 15,= per persoon.

Aanmelden
Aanmelden kan tot dertig dagen voor aanvang van een seminar. Aanmelden kan door middel van het aanmeldingsformulier in de link op onze website, www.intactherstelzelfhulp.nl 

Deelnemers aan de Intact zelfhulpgroepen kunnen dit formulier ook afgeven bij de groepsleider, die verder voor verwerking zorgt.

Als je niet deelneemt aan het aanbod van Intact Herstel en Zelfhulp kun je dit formulier opsturen naar:

Intact Herstel en Zelfhulp
T.a.v. AM. Luiten
Raiffeisenstraat 75
7514 AM Enschede
Of mailen naar: info@intactzelfhulp.nl

Je krijgt na je aanmelding via de website of door de groepsleider van de groep die je bezoekt een bevestiging van deelname aan het seminar.
Er wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding.
Bij een overschrijving van het aantal deelnemers krijgen deelnemers aan Intact Herstel en Zelfhulp voorrang.

Annuleren
Afzeggen van deelname is mogelijk tot vier weken voordat het seminar is gepland. Bij latere afzegging  kunnen kosten in rekening worden gebracht tot €100,= per persoon .

Afzegging doorgeven aan het Intact Herstel en Zelfhulp via 088 382 28 80 of via info@intactzelfhulp.nl